Over ons

Onze visie

Leiders spelen een cruciale rol in het verbinden van een heldere strategie met de prestaties van de medewerkers. Onze aanpak maakt van managers topleiders en van teams topteams. Wij werken voor grote nationale en internationale opdrachtgevers, overheidsinstellingen, zorg, onderwijs en zakelijke dienstverleners.

Onze missie

We educate leaders for performance through people

Wij zoeken duurzame oplossingen voor strategische vraagstukken in de top van organisaties. Daarbij bieden we een instrumentarium om strategische keuzes te maken en hierover in gesprek te gaan. Academia Aemstel biedt een platform aan managers, topprofessionals en talenten, om samen te zoeken naar de zingeving van de organisatie, werk en bestaan: wie in aandacht naar zichzelf en de omgeving kan kijken is op alle fronten in staat betekenisvoller te leven en van organisaties een succes te maken. Dit doen we op de enige manier die voor ons werkt: vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid.

Partners

Nina Lazeron

Nina Lazeron begeleidt internationale managementteams, leiders en professionals bij innovatie, cultuurverandering, leiderschap, samenwerking en conflicthantering. Daarnaast geeft zij masterclasses op het gebied van personal excellence & politics. En ze ontwerpt en begeleidt development centers, mentoring- en coachingssystemen en MD-programma’s voor organisaties in binnen- en buitenland.

Nina Lazeron (1957) studeerde Nederlands Recht en Criminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volgde postacademische opleidingen op het gebied van Opleidingskunde. Na verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven werd zij bij Heineken Nederlands Beheer BV verantwoordelijk voor Management Ontwikkeling en Training.

In 2005 richtte zij samen met Wim Galjee Academia Aemstel op.

Wim Galjee

Wim Galjee ontwikkelt voor internationale organisaties MD-beleid development en corporate leadership programma’s. Hij begeleidt managementteams in onderwerpen als strategie, cultuur, verandering, leiderschap en samenwerking.

Wim Galjee (1954) studeerde Duits en Toegepaste Taalkunde aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en Bedrijfskunde aan het IBO in Zeist.

Hij werkte als directeur/uitgever voortgezet onderwijs bij uitgeverij Malmberg en was jarenlang bij VNU verantwoordelijk voor Leadership Development, aanvankelijk in Europa en vervolgens ook in Amerika. Tot eind 2005 was hij manager Management and Executive Development bij Freia, Groningen.
In 2005 richtte hij samen met Nina Lazeron Academie Aemstel op.

Onze aanpak

Sfeerimpressie Moonshots

Inspiratiebuffet Academia Aemstel