Over ons

Onze visie

Leiders en aankomend leiders spelen een cruciale rol in het verbinden van een heldere strategie met een werkklimaat waarin aandacht is voor de motivatie en performance van de medewerkers. Onze aanpak leidt tot high performance, trots en werkplezier. Wij werken voor grote nationale en internationale opdrachtgevers, overheidsinstellingen, zorg, onderwijs en zakelijke dienstverleners.

Onze missie

We educate leaders for performance through people

Wij zoeken duurzame oplossingen voor strategische vraagstukken via persoonlijk leiderschap. Daarbij bieden we een instrumentarium om strategische keuzes te maken en hierover in gesprek te gaan.

Academia Aemstel biedt een platform aan managers, topprofessionals en talenten, om samen te zoeken naar de zingeving van de organisatie, werk en bestaan: wie in aandacht naar zichzelf en de omgeving kan kijken is op alle fronten in staat betekenisvoller te leven en van organisaties een succes te maken. Dit doen we op de enige manier die voor ons werkt: vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid.

Partner

Nina Lazeron

Nina Lazeron begeleidt internationale managementteams, leiders en professionals bij innovatie, cultuurverandering, leiderschap, samenwerking en conflicthantering. Daarnaast werkt zij als executive coach op het gebied van personal excellence & corporate politics en steunt zij jongeren die vastlopen in hun werk. En ze begeleidt mentoring- en coachingssystemen voor organisaties in binnen- en buitenland.

Nina Lazeron (1957) studeerde Nederlands Recht en Criminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volgde postacademische opleidingen op het gebied van Opleidingskunde en Strategisch Leiderschap. Zij vervulde managementfuncties op het terrein van Leadership, Management Development en Opleiding/Training in het internationale bedrijfsleven.