Over ons

Onze visie

Om medewerkers te boeien en binden is een werkklimaat nodig waarin aandacht is voor de motivatie en performance van de medewerkers. Onze aanpak leidt tot high performance, trots en werkplezier. Wij werken voor grote nationale en internationale opdrachtgevers, overheidsinstellingen, zorg, onderwijs en zakelijke dienstverleners.

Onze missie

We empower organisations, leaders and young professionals to create high performing, meaningful and sustainable communities through research based methods.

Wij zoeken duurzame oplossingen voor strategische en persoonlijke vraagstukken via persoonlijk leiderschap. Daarbij bieden we een instrumentarium om strategische keuzes te maken en zelf regie te nemen op de eigen loopbaan, de performance en zingeving in het werk.

Academia Aemstel biedt een platform aan organisaties om samen te zoeken naar de zingeving van de het eigen werk: wie in aandacht naar zichzelf en de omgeving kan kijken is op alle fronten in staat betekenisvoller te leven en van organisaties een succes te maken. Dit doen we op de enige manier die voor ons werkt: vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid.

Partners

Nina Lazeron

Nina Lazeron begeleidt internationale managementteams, leiders en professionals bij innovatie, cultuurverandering, leiderschap, samenwerking en conflicthantering. Daarnaast werkt zij als executive coach op het gebied van personal excellence & corporate politics en steunt zij jongeren die vastlopen in hun werk. En ze begeleidt mentoring- en coachingssystemen voor organisaties in binnen- en buitenland.

Nina Lazeron studeerde Nederlands Recht en Criminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volgde postacademische opleidingen op het gebied van Opleidingskunde en Strategisch Leiderschap. Zij vervulde managementfuncties op het terrein van Leadership, Management Development en Opleiding/Training in het internationale bedrijfsleven.

Wim Galjee

Wim Galjee ontwikkelt voor internationale organisaties MD-beleid en corporate leadership programma’s. Hij begeleidt managementteams en schoolbestuurders in onderwerpen als strategie, cultuur, verandering, leiderschap en samenwerking.

Wim Galjee studeerde Duits en Toegepaste Taalkunde aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en Bedrijfskunde aan het IBO in Zeist. Hij werkte als directeur Leadership Development bij internationale organisaties in Europa en de US.